Even heerlijk ontspannen bij onze oosterburen? Vakanty.nl zorgt ervoor dat je een accommodatie in de buurt hebt van je favoriete activiteit. O.a.familievakantie, wintersportvakantie, stedentrip, watersportvakantie, wandelvakantie, fietsvakantie of vakantiehuis. Wij helpen je alvast een stukje op weg. Je voordeel is dat je bij ons direct betaald aan de reisorganisatie, zonder verborgen kosten. Dit betekent dat je altijd een eerlijke prijs betaald. Hierdoor kunnen wij alle accommodaties tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. In deze blog lichten we kort toe welke soorten reizen er zijn:

Familievakantie

Er is niets fijner dan met het hele gezin op vakantie te gaan en natuurlijk wil je voldoende slaapplaatsen hebben en een gezellige omgeving. Daarnaast moeten er voldoende activiteiten te ondernemen zijn tijdens je vakantie. Een korte wandeling maken, even lekker zwemmen, uit eten gaan of gewoon even heerlijk ontspannen en spelletjes spelen met zijn allen. Maak een keuze uit verschillende voordelige of luxe familievakantie verblijven.

Watersport

Door de grote diversiteit en het aantal kanalen, rivieren en meren door het hele land, kun je vrijwel overal in Duitsland terecht voor alle populaire watersporten. Denk hierbij aan sporten zoals:  zwemmen, surfen, kanoën, vissen en zeilen. Of ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan zijn de Beierse Alpen zeer geschikt. Hier kun je raften, canyoningen of kajakken.

Stedentrips

Even cultuur proeven tijdens een stedentrip in Berlijn of Bremen? Bremen is iets minder bekend maar hier wordt jaarlijks Duitslands oudste volksfeest gehouden “de Freimarkt”. Een muziekfeest waar zowel muziek, toneel en kunst getoond worden. Berlijn is toch wel de grotere broer van de twee, qua cultuur is de stad hip and happening. Heerlijk eten, op stap, museums bezoeken, iets cultureels beleven of shoppen het kan hier allemaal. Maar vergeet ook zeker niet de grote kerstmarkten en wijnfeesten die elk jaar groots gevierd worden in bijna alle grote Duitse steden.

Wandelvakanties

Trek je wandelschoenen maar aan want dat is wat je hier op deze locaties het beste kan doen. Kilometers heuvels, bergen en de mooiste bossen. Lopen langs vergezichten, watervallen en rustige stadjes waar je even tot rust kan komen met een tussendoortje en een heerlijke kop koffie of thee. Of je nu voor een korte of lange wandeling gaat. Bekijk onze wandelvakanties

Wintersport

Veel mensen vergeten vaak dat Duitsland een enorm goed wintersportvakantie land is. Het is voordelig en dichtbij bij huis, met name de skigebieden in Sauerland zijn op korte reisafstand. Ga je wat langer en ben je op zoek naar een groter skigebied, kies dan voor het iets zuidelijkere Beieren waar zich de uitgebreide wintersportgebieden bevinden. Of je nu het liefst op ski’s staat of op een snowboard, de wintersportgebieden zijn altijd geschikt.  Natuurlijk niet onbelangrijk is dat er eigenlijk altijd wel après-ski mogelijkheden zijn.

Fietsvakanties

Rivierenroutes, langeafstandsroutes of gewoon een heerlijk dagtochtje. De fietspaden zijn door heel het land van hoge kwaliteit en vaak zeer fietsvriendelijk waardoor je veilig op weg kunt. Ga je voor een heuvelachtig gebied wellicht op uw elektrische fiets  of fiets je liever langs de wat vlakke rivier paden op een racefiets. Bekijk dan onze fietsvakanties en boek uw ideale vakantie.